Werkgroep Hartfalen: Voorjaarsbijeenkomst 2022

Hierbij schrijf ik mij in voor de Voorjaarsbijeenkomst Hartfalen 2022 op donderdag 24 maart 2022 in de Mariënhof, Amersfoort. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Werkgroep Hartfalen en is bestemd voor cardiologen en artsen in opleiding tot specialist.

Voornaam *  
Initialen *  
Tussenvoegsel
Achternaam *  
Titel(s)
E-mailadres *
Naam instelling:  
Plaats instelling:  
Functie:  
BIG-nummer: *  
Mobiel telefoonnummer:  
Telefoonnummer in geval van nood:  
Dieetvoorschriften:  
 
Let op: de Werkgroep Hartfalen: Voorjaarsbijeenkomst 2022 is alleen toegankelijk voor cardiologen (inclusief AIOS).  
 
Deelname Werkgroep Hartfalen: Voorjaarsbijeenkomst 2022  
€ 60,00 
€ 35,00 
€ 500,00 
€ 200,00 
 
Annulering gaarne per e-mail doorgeven via info@medconinternational.com. Kosteloos annuleren is mogelijk tot donderdag 10 maart 2022. Hierna vindt geen restitutie van de eigen bijdrage meer plaats.  
 
CoronaCheck-app:  
Voor de veiligheid van alle aanwezigen wordt gebruik gemaakt van de CoronaCheck-app om toegang te krijgen tot de Marienhof. Op de website van de CoronaCheck-app vindt u uitleg over hoe u een toegangsbewijs kunt verkrijgen. Zorg ervoor dat u de CoronaCheck-app op uw telefoon heeft geïnstalleerd met een geldige QR-code (Testen voor Toegang, bewijs van immuniteit of volledig ingeënt). Tevens is het belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt. De QR-code is gekoppeld aan uw identiteit, deze moet gecheckt worden. Indien u dit niet kunt overhandigen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot het congres. We accepteren GEEN alternatieve testen of papieren vaccinatiebewijzen. Iedereen die het symposium wil bijwonen, moet een geldige digitale QR-code + ID-bewijs laten zien.  
 
Voor vragen, kunt u contact opnemen met ons via info@medconinternational.com.  
 
CVGK-nieuwsbrief:  
 
 
Omdat u zich inschrijft voor bovengenoemd congres gaat u akkoord met de geüpdate MEDCON International privacy policy. http://medconinternational.com/#!/about-medcon/privacy-policy  
 
 

 
Medcon International Registration Platform - © 2022