Symposium Vasculaire Geneeskunde - NVIVG 2021

Hierbij schrijf ik mij in voor de nascholing van de NVIVG op donderdag 9 september en/of het 19e Symposium Vasculaire geneeskunde - NVIVG op vrijdag 10 september 2021 in Hotel Theater Figi te Zeist.

Voornaam *  
Initialen *  
Tussenvoegsel
Achternaam *  
Titel(s)
E-mailadres *
Naam instelling:  
Plaats instelling:  
Functie:  
Big nr:  
Mobiel telefoonnummer: *  
Telefoonnummer in geval van nood:  
Dieetvoorschriften:  
 
Ik meld mij aan voor*:  
€ 120,00 
€ 80,00 
 
 
Tevens meld ik mij aan om deel te nemen aan (alleen NVIVG leden)*:  
 
 
€ 195,00  
€ 75,00  
€ 120,00  
 
 
* Annulering gaarne per e-mail doorgeven via info@medconinternational.com. Kosteloos annuleren is mogelijk tot vrijdag 20 augustus 2021. Hierna vindt geen restitutie van de eigen bijdrage meer plaats.  
** Diner en kamers zijn op basis van beschikbaarheid.  
 
Ik mag wel/geen geneesmiddelen voorschrijven of afleveren in Nederland:  
 
 
 
Vervoer (reis- en parkeerkosten worden niet vergoed)  
 
 
 
 
Parkeerkaart Figi  
 
€ 6,50  
€ 6,50  
Het reguliere tarief is 1 Euro per 30 minuten of 17 Euro voor het maximale dagtarief. Het voordelige tarief van 6,50 Euro wordt alleen bij registratie voor het symposium aangeboden. Op de dag zelf gelden de reguliere tarieven.  
 
Corona Check-app Voor de veiligheid van alle aanwezigen wordt gebruik gemaakt van de CoronaCheckApp om toegang te krijgen tot Figi. Hiermee komt de 1,5m maatregel te vervallen. Er wordt maximaal 2/3 van de capaciteit per zaal gebruikt. Op de website van de CoronaCheckApp vindt u uitleg over hoe u een toegangsbewijs kunt verkrijgen. Zorg ervoor dat u de Coronacheck-app op uw telefoon heeft geïnstalleerd met een geldige QR-code (Testen voor Toegang, bewijs van immuniteit of volledig ingeënt). Tevens is het belangrijk dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt. De QR-code is gekoppeld aan uw identiteit, deze moet gecheckt worden. Indien u dit niet kunt overhandigen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot het congres. We accepteren GEEN alternatieve testen / vaccinatie bewijsstukken etc. Iedereen die het symposium wil bijwonen, moet een geldige digitale QR-code + ID bewijs laten zien.  
 
CVGK-nieuwsbrief:  
 
 
Omdat u zich inschrijft voor bovengenoemd congres gaat u akkoord met de MEDCON International privacy policy. http://medconinternational.com/#!/about-medcon/privacy-policy  
Voor vragen, kunt u contact opnemen met ons via info@medconinternational.com.  
 
 

 
Medcon International Registration Platform - © 2021